моята е с 2.0 тс 155к.с. 08.99г какъв е номера по каталог?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Поръчка Дебитомери от Италия - Дайте да си делим транспорта.
Collapse
X
-
Ами как ще се срещнем? Аз нямам дебитна карта, но мисля да си изкарам. Днес махнах буксата, която свързва дебитомера и колата буквално полудя. Това означава че със сигурност имам нужда от нов дебитомер.
GSM-0898749437 - ЗлатомирAlfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от buldanМоже и да звучи малко смешно, но на моя така и не можах да му видя номера. Дайте ми жокер къде да гледам. А по номера на рамата нможе ли да се види някъде номера?
Comment
-
Аз доста се врях днес из този дебитомер, но не забелязах такъв номер, а може и да съм пропуснал да го видя. Утре ще проверя отново че днес вече вкарах колата в гаража. Всъщност като не мога да разчитам на стария номер какво да правя? Наистина без дебитомер колата набира по-добре и върви по-добре - както се казва в една реклама "Ето това чукане чаках"....Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от buldanАз доста се врях днес из този дебитомер, но не забелязах такъв номер, а може и да съм пропуснал да го видя. Утре ще проверя отново че днес вече вкарах колата в гаража. Всъщност като не мога да разчитам на стария номер какво да правя? Наистина без дебитомер колата набира по-добре и върви по-добре - както се казва в една реклама "Ето това чукане чаках"....
Comment
-
Бройката май отдавна мина 5.
От Източния регион да си организираме втора доставка или....?
Какво ви е мнението.
Излиза че при доставка на 5 броя цената идва 78 евро бройката. Което е супер.Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
Citroen BX-19GT, 85
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от VladoGБройката май отдавна мина 5.
От Източния регион да си организираме втора доставка или....?
Какво ви е мнението.
Излиза че при доставка на 5 броя цената идва 78 евро бройката. Което е супер.Alfa 156 2.4 JTD
Honda CBR600RR 2008
Comment
-
И аз искам да участвам с един 0280218019.От Бургас съм.Ако се организира сигурна и бърза доставка съм твърдо зад идеята.Току що пробвах някакъв Марсо който се държеше по-лошо от нарочения ми за "заминал" Бош.
0898669217 Николай
skype nikibg73Alfa romeo 156 1.8 TS 99`
Comment
Comment